Met welke diensten kunnen we helpen?

 

Samen staan we sterk!

Wij hebben niet de illusie alle wijsheid in pacht te hebben en geloven dat door samenwerkingen en gunning we meer voor elkaar krijgen dan alles alleen te willen doen. Daarom werken we graag nauw samen met andere specialisten. Op deze manier zijn we in staat bij nagenoeg alle facetten te kunnen helpen!

 

Jouw klant staat centraal

Dit is wat we in gedachten houden. Vaak gaat het hier mis. Veel ondernemers verliezen uit het oog wat het gedrag is van hun klanten, terwijl zij degenen zijn die geholpen moeten worden met de dienst of product de er aangeboden wordt. 
In alle diensten die we aanbieden, houden we nauwlettend de zogenaamde ‘Customer Journey’ in de gaten. Klinkt logisch toch?

Website ontwikkeling

Nog geen website/webshop of is deze aan vernieuwing toe? We helpen je hier graag mee. Een team van ontwikkelaars en designers staat te popelen om aan de slag te gaan om een mooie en vooral goed converterende site te maken!

Online marketing

Search Engine Optimalisatie (SEO), Search Engine Advertising (SEA), Social Media Marketing, Linkbuilding, Affiliate Marketing, enz…enz… Allemaal middelen die ingezet kunnen worden om onder de aandacht te komen en te blijven bij (potentiele) klanten.  

Conversie Optimalisatie

Optimalisatie stopt nooit. We helpen je graag hierbij. Als het gaat om personalisatie, neuro marketing, optimalisatie van de checkout proces, we helpen graag. De ruime ervaring en met bewezen technieken zorgen we samen voor meer waardevolle klanten.